Ultima Ora: A murit o mare solistă de muzică populară. Doliu imens în România

3

Marea solistă de muzică populară Maria Butaciu a murit luni seara, la vârsta de 78 de ani. Solista de muzică populară s-a aflat în comă timp de aproape două luni.

Maria Butaciu a decedat în jurul orelor 22, după ce suferise un accident vascular în urmă cu o lună și jumătate și se afla în comă de atunci.

Solista de muzica populara Maria Butaciu a ajuns în comă la spital la începutul lunii mai. Interpreta în vârstă de 78 de ani suferise un accident vascular.

Maria Butaciu se afla internată la spitalul Floreasca. Dminică dimineaţă a făcut un stop cardio respirator, iar în urmă cu puţin timp a mai făcut un stop cardio respirator, iar medicii nu au mai putut din păcate să o stabilizeze, potrivit SpyNews.

Maria Butaciu  a devenit cunoscută în România datorită pieselor de dor și de dragoste pe care le-a lansat în industria muzicală, melodii care au ajuns imediat la inima publicului. Fiica ei a stat continuu alături de ea la spitalul Floreasca, acolo unde a fost internată.

Maria Butaciu a încântat publicul, vreme de 50 de ani, cu piesele „Bade, pălărie nouă”, „Cui nu-i place dragostea” sau „Viață, viață, drum cotit”. Maria Butaciu a interpretat îndeosebi cântecele din zona Bistrița-Năsăud.

Maria Butaciu mărturisea în urmă cu câțiva ani: „Atâta vreme cât pot să cânt, cât pot să spun ceva cu glasul, mă consider tânără. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că multe suferinţe, multe neîmpliniri le uit în acest fel. CD-ul Un leac pentru suflet oglindeşte sufletul meu. Aşa că, dacă mă uit în urmă, pot să spun că încă merge. Dacă mă uit înainte, mă rog lui Dumnezeu să mă ajute să-mi păstrez glasul şi să fiu sănătoasă”.

 

 

 

Ce spune ora la care te-ai născut despre personalitatea ta

Ce spune ora la care te-ai născut despre personalitatea ta

Multe persoane se identifică într-un mod semnificativ cu caracteristicile asociate semnelor zodiacale. Unii chiar duc la extrem această credință, ajungând să evite oamenii care aparțin unei zodii incompatibile cu a lor.

Există și alți factori care influențează personalitatea ta. Se spune că un alt astfel de factor este ora la care te-ai născut. Iată ce ar trebui să știi despre tine conform orei la care te-ai născut!

Cum îți influențează ora la care te-ai născut personalitatea

1. Între miezul nopții și 2 AM

Ești genul de persoană discretă, pentru care zona de confort este cea în care se află prietenii apropiați și familia. Ai un talent natural pentru gestionarea finanțelor și te asiguri că ai suficiente rezerve pentru posibilele urgențe.

2. Între 2 AM și 4 AM

Îți place orice care nu implică statul acasă. Dacă nu cauți în mod constant aventuri, îți faci prieteni noi și îi aduni pe cei vechi pentru petreceri. Ai o atitudine pozitivă față de tine și crezi în abilitățile tale.

3. Între 4 AM și 6 AM

Atunci când intri într-o cameră, reușești să întorci capetele cu prezența ta puternică și carismatică. Ai o abilitate de a face oamenii să își dorească să vorbească cu tine, să fie ca tine și să se îmbrace ca tine. În interior, ești o persoană romantică și cauți o persoană care să vadă mai departe de aparențe.

4. Între 6 AM și 8 AM

Oamenii sunt dispuși să te asculte și să te lase să preiei controlul unei situații, datorită aurei naturale de încredere pe care o degaji. Știi cum să faci oamenii să se simtă în siguranță. În ciuda modului în care atragi oamenii, ai tendința de a stabili standarde de neatins pentru tine.

5. Între 8 AM și 10 AM

Te bucuri de maturitate mai mult decât te-ai bucurat de copilărie. În copilărie, erai mai retras, dar pe măsură ce ai crescut și te-ai maturizat ai reușit să ieși din zona de confort și să lași oamenii să te cunoască. Ești o ființă socială incredibilă.

6. Între 10 AM și prânz

Ești extrem de conștient de sine și ești sigur de calea pe care vrei să o urmezi în viață. Vei face orice pentru a-ți atinge obiectivele pe care le-ai stabilit și depui eforturi pentru a te îmbunătăți. Ambiția ta are un cuvânt foarte important de spus în viața ta.

7. Între prânz și 2 PM

Ești responsabil când vine vorba de responsabilități și profiți de toate șansele care apar, mai ales dacă acestea îți dau șansa să înveți.

Nu numai că ești dispus să dobândești cunoștințele, dar îți și place să transmiți mai departe ceea ce ai învățat.

8. Între 2 PM și 4 PM

Ai noroc și știi să îți trăiești viața. Nu îți este frică să treci la următoarea aventură sau activitate, fără a te gândi prea mult, iar spontaneitatea ta te ajută să ai o viață frumoasă. Îți încerci abilitățile în noi proiecte, iar în final ai de câștigat.

9. Între 4 PM și 6 PM

Ai o afinitate naturală pentru relațiile pe termen lung și ai tendința de a străluci atunci când ești jumătate dintr-un cuplu. Până când îți găsești partenerul potrivit, îți petreci timpul cu acel prieten care înseamnă totul pentru tine. Deși nu ai încredere în oameni cu ușurință, ești genul de persoană care să îi inspire și să te le dea sfaturi bune celor din jur, datorită perspectivei tale pozitive asupra lumii.

10. Între 6 PM și 8 PM

Ești o persoană foarte inteligentă. De multe ori, alegi să faci un efort mai mare decât îți este cerut, însă refuzi să renunți. Atunci când lucrezi, se întâmplă să mai uiți să mănânci, așa că adu-ți aminte să te mai relaxezi din când în când.

11. Între 8 PM și 10 PM

Ai abilitatea de a înțelege emoțiile oamenilor și de a empatiza într-un mod necunoscut altora. Știi exact ce poți face pentru a-i distra pe alții și nu te deranjează să ieși din zona ta de confort. Câteodată, se poate să exagerezi și să îți neglijezi nevoile pentru a-i face pe alții fericiți. Nu lași niciodată o sarcină pe jumătate făcută și te asiguri că fiecare plan iese perfect.

12. Între 10 PM și miezul nopții

Ai capacitatea de a te face ascultat atunci când vorbești, deoarece înțelepciunea și felul de a gândi sunt prețuite de oamenii din jurul tău. Oamenii tind să apeleze la tine atunci când au nevoie să fie ghidați. Perspectiva ta optimistă te va ajuta să ajungi departe și să îți atingi țelurile creative.

loading...