Acest peşte miraculos îţi curăţă vasele de sânge de colesterol. Efectele sunt umitoarea

0 2.918

Scrumbia de Dunare este cel mai gras peste din lume, raportat la marimea sa, continutul de grasimi al muschilor sai fiind de peste 36%. Grasimea scrumbiei de Dunare este formata din acizi grasi polinesaturati.

Daca este consumata intr-o cura, in combinatie cu un amestec de uleiuri special presate la rece – ulei de germeni de porumb, germeni de grau si din armurariu, ajuta la curatarea grasimilor depuse pe vasele de sange si astfel se imbunatatesc functiile inimii, si se previne infarctul miocardic si accidentul vascular cerebral.

Secretul acestui miraculos peste consta in schimbarea metabolismului din momentul intrarii din apa sarata a Marii Negre in apa dulce a Dunarii pentru a-si depune icrele.

Potrivit bzi.ro, studiile realizate au relevat ca si in organismul uman se produce acelasi proces de inversare al metabolismului, daca scrumbia de Dunare consumata de om este recoltata exact in timpul migrarii, cand isi schimba metabolismul, sortata si procesata foarte repede, in maxim 24 de ore, pentru a-si pastra calitatile – grasimile nesaturate pe care le contine au exact atunci un maximum de principii active. Trebuie consumata timp de 3 saptamani, timp in care, in afara de scrumbie, se mananca doar legume si fructe, pentru aportul de vitamine. Cura era recomandata persoanelor cu diabet de tip B, celor supraponderale, cu probleme cardiace.

 

 

CITESTE SI:

Cea mai rapidă cură de slăbire: dieta stewardeselor. Cum să pierzi 1 kg pe zi!

Cea mai rapidă cură de slăbire: dieta stewardeselor. Cum să pierzi 1 kg pe zi!

Dieta Natman este cunoscută și sub denumirea de „dieta stewardeselor”. Este unul dintre cele mai în vogă regimuri de slăbire.

Ajută la pierderea rapidă a kilogramelor în plus, fără să determine carențe severe în organism. Asta doar dacă nu se depășește perioada recomandată, de 4 zile.

În această perioadă, poți scăpa ușor de 4 kg de grăsime, apoi urmează o perioadă de stabilizare de 7 zile. În această perioadă, la alimentele din etapa de 4 zile se mai adaugă câteva, astfel încât să ajungi zilnic la 1.200 kcal consumate.

După 11 zile de dietă, în funcție de organism, cântarul poate arăta cu până la 6-7 kg mai puțin

 

loading...