Aceste reguli de autovindecare sunt mai eficiente decât medicamentele. Respectă-le și bolile te vor ocoli!

0 32

Organismul omenesc este unul dintre cele mai complicate sisteme. Adesea nici nu conștientizăm de ce suntem în stare. Puterea cuvântului și a gândului este însoțită de o energie incredibilă de vindecare și se pare că e inutil să tratezi o boală, fără să te vindeci spiritual.

Pentru a declanșa puterile vindecatoare ale organismului, trebuie să ridici nivelul energiei interioare. Atunci vei putea să înfrunți boala și să-ți recapeți sănătatea.

Noi am adunat câteva recomandări care te vor învăța să prețuiești viața, să fii sănătos, fericit și liniștit.

Iată cum să te vindeci singur:

1. Bea câte 500 ml de apă pură de 3 ori pe zi. Iar în timp ce faci asta spune: „Sunt sănătos și mă voi vindeca!”

2. Găsește timp pentru automasaj. Numai 10-15 minute pe zi îți vor oferi energia necesară. Freacă pielea uscată în special din zona capului, gâtului, pieptului și a tălpilor.

3. Obișnuiește-te să adormi la ora 22:00 și să te trezești odată cu răsăritul soarelui.

4. Acordă mai multă atenție respirației. Ea trebuie să fie liberă, uniformă și calmă, cu senzația de bucurie interioară. Încearcă să faci așa încât expirația să fie de 2-3 ori mai lungă decât inspirația.

5. Încearcă să uiți de problemele de sănătate pe care le ai. Nu te gândi și nu vorbi despre ele.

6. Petrece cât mai mult timp în sânul naturii, stai pe iarbă, privește cerul și admiră norii.

7. Ascultă muzică ritmată, ziua și una relaxantă, seara. Dansează, cântă, savurează momentul!

8. Mănâncă des și câte puțin, de 5-6 ori pe zi. Optează pentru mâncarea de casă: terciuri, salate. Uită de ceai, cafea și alcool.

9. Călește organismul! Începe să torni apă rece mai întâi pe picioare, apoi peste genunchi și tot așa mai sus până ce vei ajunge să-ți torni apă în cap.

10. Fă sport! Nu e obigatoriu să mergi la sală. Gimnastica în casă e la fel de bună: aleargă pe loc, fă genuflexiuni, flotări, ridică greutăți.

11. Înfometează-te o dată pe săptămână. Nu mânca timp de o zi nimic și spune-ți „Voi fi mai sănătos în schimbul acestei zile de post”.

12. Întreține discuții liniștite, de suflet cu cei dragi, te vei încărca cu energie pozitivă.

13. Ignoră orice informație negativă. Gândește-te doar la bine. Vizionează comedii, citește cărți spirituale, ascultă muzica preferată.

14. Fă următorul exercițiu: inspiră ușor, iar mai apoi acoperă-ți nasul și închide gura. Iar în acest timp spune în gând: „Vreau să trăiesc”, după care, inspiră din nou și mai repetă o dată. Această practică îi va da un semn de alarmă organismului că tu vrei să trăiești, atunci bolile te vor ocoli.

15. Acordă 5 minute pe zi gândurilor bune. Ia o poziție comodă și spune din toată inima: „ Fie ca toți să fie sănătoși și totul să fie bine!”

16. Imaginează-ți în fiecare zi cum ești un om sănătos și fericit în viitor. De exemplu, imaginează-ți cum peste o săptămână vei râde într-un anumit loc preferat de tine.

17. Cel mai important punct! Apelează la ajutorul Domnului. Roagă-te, mergi la biserică și cere vindecare.

Citeste si:

O turista s-a speriat de moarte cand a fost impinsa violent de un soldat din Garda Reginei Elisabeta. Ce i-a facut femeia de l-a enervat

Un soldat din Garda Reginei Elisabeta a Marii Britanii a reactionat violent impotriva unei turiste.

Femeia se afla impreuna cu un grup de oameni in vizita la Castelul Windsor si se pare ca ar fi facut un gest nepermis. Cand a fost observata de catre acel soldat din Garda Reginei, barbatul imbracat in uniforma a impins-o cu putere.

Momentul a fost filmat de catre un alt turist, aflat si el in vizita, in acele clipe, iar odata postate in mediul online, imaginile au devenit virale la scurt timp, fiind distribuite de mii de ori pe retelele sociale.

Desi pentru internauti momentul a fost unul cat se poate de amuzant, pentru turista cu pricina lucrurile au stat putin diferit. Femeia se incumetase sa faca un gest care n-a fost pe placul unui soldat din Garda Reginei.

La scurt timp de la intreaga aventura, turista a regretat amarnic. Totul s-a desfasurat destul de rapid, pentru ca barbatul in uniforma specifica, de culoare rosie, nu a ezitat sa procedeze in modul in care a fost instruit.

Tanara se afla cu un grup mare de oameni langa Castelul Windsor, resedinta Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, si la randul sau filma absolut totul si facea fotografii, bucurandu-se cel mai probabil de vacanta in Anglia.

Totusi, femeia nu a respectat o regula foarte clara pe care, adesea, turistii nu o iau foarte in serios. Ea s-a aventurat peste cordonul de siguranta si i-a iesit in cale unui soldat din Garda Reginei. Acesta a impins-o pe femeie cu putere cand a vazut ca ii sta in cale si i-a urlat un avertisment.

Speriata pentru ca nu stia exact ce i se intampla, turista aproape a picat de pe picioare. A reusit sa isi revina relativ rapid, pentru ca a putut sa isi tina echilibrul si sa nu cada peste alti oameni. Tanara nu a fost ranita in urma reactiei violente.

Cel care a filmat incidentul neasteptat a fost un alt turist, aflat in spatele cordonului de siguranta. Multi dintre turistii prezenti au ramas muti de uimire cand s-a intamplat totul. Mai mult, soldatii care fac parte din Garda Reginei Elisabeta au voie sa faca asemenea gesturi, in timpul serviciului de paza, daca se simt amenintat in vreun fel.

 

loading...