Albastrul de metil vindecă garantat durerile de gât, aftele bucale și rănile

0 275

Albastrul de metil vindecă garantat durerile de gât, aftele bucale și rănile. De asemenea, acesta poate fi o variantă mai uşoară de tratament, înlocuind chiar şi antibioticele.

Albastrul de metil se găsește în unele farmacii tradiţionale, sub formă de picături sau capsule administrate conform prospectului, şi poate da rezultate excepţionale atât în tratamentele interne, cât şi externe. Acesta dă rezultate fenomenale atunci când este administrat pe cale orală, împotriva cistitelor sau nefritelor produse de bacterii. Cu o toxicitate redusă, produsul este tolerat în tratamentele de lungă durată, ajutând la ţinerea sub control a infecţiilor urinare produse de cele mai rebele bacterii.

Este bine de ştiut că, în urma administrării interne a substanţei, urina va căpăta o colorație albastră sau verde, care nu trebuie să îngrijoreze. Pentru a fi eficiente, curele se ţin timp de 10-21 de zile (conform prospectului), iar după o pauză de 3-7 zile, ele se repetă, până când analizele microbiologice arată vindecarea.

Dureri de gât, răceli reprezintă iritația sau mâncărimea (furnicătură) unei zone a faringelui (gâtului) care se intensifică la deglutiție (înghiţire). Atunci când această durere apare ca urmare a infecţiilor bacteriene sau virale, alergiilor sau inflamațiilor, se poate apela la remediul cu albastrul de metil.

 

 

 

Greşeala pe care o faci zilnic şi care poate duce la cancer de colon

Cancerul la colon este o boală care se declanşează de la o dietă deficitară, dar și ca urmare a consumului excesiv de carne roşie sau alimentele procesate, mai ales dacă rareori se întâmplă să incluzi în regimul tău zilnic fibre.

Cu toate acestea, nenumărate studii au ajuns la concluzia că există un alt factor ce joacă un rol important în dezvoltarea cancerului de colon.  Este vorba despre o bacterie care accelerează dezvoltarea bolii în corp şi care se găseşte la vaci.

Este vorba despre Streptococcus gallolyticus gallolyticus (SGG) care se localizează, de obicei, în tumorile de pe colon. Oamenii de știință au realizat studii pe şoareci cărora le-au fost administrate aceste bacterii, pentru a observa evoluţia bolii. S-a constatat că microbul administrat a făcut ca volumul tumorii să crească de două ori mai mult decât în mod normal.

Cercetătorii au mai descoperit și că celulele cancerului de colon la oameni s-au înmulţit mult mai rapid din cauza bacteriei SGG.  74% dintre cei care au fost diagnosticaţi cu acest tip de cancer prezentau tumori ce aveau în compoziţe microbul, scrie divahair.ro.

 

loading...