Bărbatul mustră câinele vinovat, dar nu se aştepta la adorabilul „te rog să mă ierţi” de la final – VIDEO

0

Un câine adoptat vine la pachet cu multe clipe frumoase în care comunicăm cu acesta într-un mod cu totul special, dar şi cu momente în care ne exasperează prin dezordinea pe care o face. Modalitatea prin care îşi cer iertare în faţa stăpânilor ne aduce însă întotdeauna zâmbetul pe buze, iar aceste imagini vorbesc de la sine.

Ettore este un Labrador tare simpatic care vrea să câştige bunăvoinţa stăpânului său după ce făcuse o năzdrăvănie.

Vinovat fiind, patrupedul pozează în victimă şi încearcă din răsputeri să nu întâlnească privirea stăpânului său.

Anthony Federica Granai, proprietarul câinelui, îşi priveşte patrupedul drept în ochi şi îl întreabă: „Mă rogi să te iert?”

Ettore nu rezistă insistenţelor stăpânului său şi dintr-o dată se urcă în braţele lui punându-şi capul pe pieptul acestuia. Câinele ştie că este vinovat şi vrea în acest fel să îşi ceară iertare.

Chiar şi atunci când bărbatul repetă „Nu, nu merge aşa. Ettore, Ettore, te înşeli, nu înţelegi că ai făcut o greşeală? Nu, nu va merge aşa.”

– câinele insistă prin comportamentul său să i se accepte scuzele. Ofensiva plină de farmec a patrupedului îi topeşte inima stăpânului, care după această dovadă incontestabilă de dragoste şi afecţiune îşi îmbrăţişează câinele spunându-i:

„Bine, facem pace!” Imaginile filmate ne dovedesc faptul că patrupezii sunt extrem de inteligenţi şi au o legătură cu totul specială cu stăpânii lor.

 

Citeste si:

Arborii ne ajută să ne vindecăm! Iată cum le putem exploata energiile!

Maeștrii taoiști cunosc adevărata putere a arborilor. Pe lângă faptul că absorb dioxidul de carbon și îl transformă în oxigen, arborii pot și să capteze energiile negative și să le transforme în energii pozitive.

Arborii își ancorează rădăcinele adânc în pământ, iar coroanele lor înfrunzite îmbrățișează văzduhul. Legând planul teluric de cel cosmic, arborii absorb energia pământului și, totodată, forța universală a văzduhului.

Copacii și toate celelalte plante posedă capacitatea de a absorbi energia luminoasă și de a o transforma în hrană; De fapt, o mare parte din nevoile lor nutriționale depind de lumină, în timp ce apa și sărurile minerale reprezintă doar 30% din sursa lor de hrană.

Copacii sunt plantele cele mai mari și cele mai avansate din punct de vedere spiritual pe acest pământ. Ei se află într-o stare de meditație continuă, iar energia subtilă este limbajul lor natural. Atunci când îți dezvolți abilitatea de a înțelege acest limbaj, poți începe să ai relații de schimb energetic cu ei.

Arborii te pot ajuta să îți deschizi canalele de energie și să îți cultivi starea de calm, prezența de spirit și vitalitatea. La rândul tău, prin acest schimb poți ajuta arborii să elimine blocajele energetice și părțile devitalizate. Este o relație mutual benefică ce merită din plin să fie cultivată.

Alege copacul potrivit pentru tine
De-a lungul istoriei, oamenii au folosit toate părțile arborilor pentru a produce leacuri, remedii și medicamente. Cei mai potriviți arbori pentru acest scop sunt cei înalți, în special coniferele.

Aceștia radiază energie Chi, hrănesc sângele, întăresc sistemul nervos și pot prelungi speranța de viață. Concomitent, hrănesc sufletul și spiritul.

Coniferele sunt „arbori nemuritori”, iar arta poetică și plastică chineză elogiază figurile lor în toate ipostazele.

Deși coniferele sunt adeseori cea mai bună alegere, pot fi folosite și numeroase alte plante. Arborii și arbuștii cei mai mari sunt cei mai încărcați cu energie, cei mai potriviți fiind cei care cresc în preajma râurilor și pârâurilor.

Iată particularitățile celor mai benefici arbori și arbuști:
1. Chiparoșii și cedrii coboară temperatura corpului și hrănesc energia Yin.

2. Sălciile reduc flatulența uscată și elimină umiditatea corporală excesivă, coboară tensiunea arterială și întăresc tractul urinar și vezica urinară.

3. Ulmii calmează mintea și întăresc tractul stomacal.

4. Arțarii reduc flatulența uscată și durerile de orice tip.

5. Roșcovii reduc febra și reduc problemele cardiace.

6. Smochinii bengalezi purifică inima și reduc umezeală corporală.

7. Arborii de scorțișoară scot răceala din compartimentele inimii și ale stomacului.

8. Brazii grăbesc vindecarea vânătăilor, reduc transpirația și sprijină vindecarea fracturilor osoase.

9. Păduceii susțin digestia, întăresc intestinele și echilibrează hipotensiunea arterială.

10. Mestecenii coboară temperatura corporală, reduc umiditatea corpului și contribuie la detoxifiere.

11. Prunii hrănesc splina, stomacul și pancreasul, și liniștesc mintea.

12. Smochinii coboară temperatura corporală prin stimularea salivației, hrănesc splină și contribuie la vindecarea diareei.
13. Arborii de Neem întăresc vezica urinară și atenuează problemele urinare la femei.

Nu este nevoie să te aventurezi într-o pădure ca să identifici copacul potrivit pentru tine. Mai potriviți pentru astfel de exerciții sunt nu arborii sălbatici, ci cei din zonele urbane, circulate de oameni. Cei din urmă sunt obișnuiți cu prezența oamenilor și sunt mai bine racordați la energiile noastre. Parcurile urbane și livezile suburbane abundă în arbori dornici să înfiripe o legătură spirituală puternică cu oamenii care le domină mediul de viață.

Citește cum te poate influența energia copacilor.

Dimensiunile copacilor influențează considerabil accesibilitatea energiilor acestora de către oameni.

Un arbore prea scund nu posedă suficientă energie cât să exercite efecte benefice simțitoare asupra ta. Arborii prea înalți abundă în energie, dar nu sunt la fel de dornici să o împărtășească, așa că trebuie atrași și convinși să ia parte la un schimb energetic cu tine. Așadar, cel mai indicat este să alegi un arbore cu un trunchi robust, dar de o înălțime medie.

Deși nu este necesar să te cațeri în copacul respectiv ca să începi o prietenie, actul în sine poate îmbogăți experiența spirituală și energetică per ansamblu. Cațără-te însă cu grijă, fără să rănești arborele.

Înfiripă o comuniune cu arborele.

Comuniunea cu un arbore
Există modalități concrete de a aborda, de a interacționa, de a te retrage și de a părăsi un copac până la următoarea întâlnire. Urmarea unui ritual tipic poate crește simțitor potențialul benefic al interacțiunii.

Acest ritual este stabilit empiric, în urma observării comuniunii energetice subtile, și poate fi aplicat și pentru stânci, animale și chiar oameni, deși cele pe care le vom ilustra în continuare sunt special concepute pentru arbori.

În primul rând, ia aminte că fiecare arbore în parte are o personalitate proprie, propriile dorințe și viața lui proprie, asemenea unui om. Copacii au, în plus, gusturi diferite cu privire la oamenii cu care intră în contact. Unii arbori sunt foarte generoși și dornici să ofere toată energia pe care o posedă, în timp ce alții sunt slabi sau bolnavi și pot sorbi, la rândul lor, mai multă energie vindecătoare de la tine. Unii arbori sunt suflete prietenoase care se bucură de compania omului, în timp ce alții sunt solitari, independenți și indiferenți.

Poți învăța să-ți purifici energiile interioare interacționând și colaborând cu mai mulți arbori simultan. Ai însă răbdare cu ei, nu fi impulsiv! Fii respectuos și deschis ca aceștia să te răsplătească nu doar cu energie Chi, ci și cu prietenie și iubire.

Copacii lucrează energetic pe o scară mult mai largă. Pentru a depăși acest impediment, trebuie ca vizitele făcute arborilor să fie mai dese la început până la înfiriparea relației de schimb. Cu timpul, legătura va deveni tot mai puternică.

Află cum poate fi interpretat copacul vieții.

Comuniunea spirituală cu arborii este sinonimă cu o relație de dragoste, așa că presupune blândețe și senzualitate. Nu trebuie să încerci să domini relația, ci să te lași pur și simplu purtat de comuniunea specială cu copacul ales. Permite-i arborelui să te ghideze spre minunile ființei sale interioare, dar și pe meandrele propriei tale ființe.

 

loading...