Cel mai periculos monstru prins pana acum in Amazon!!! Priveste cum arata acesta!!

0 360

Natura ne surprinde de fiecare data si ne lasa fara cuvinte cand vedem cate o creatura pe care nu multi dintre noi au ocazia sa o priveascam, sa nu mai zicem sa o si prinda.

Daca pana acum am auzit o multime de povesti de la pescari care de-a lungul timpului au prins pesti de zeci de kg si cativa metri insa i-au scapt in ultima clipa sau nu au avut cu ce sa ii fotografieze, in clipul postat putem observa un adevarat monstru. Acesta a fost prin in apele Amazonului iar cum arata este uimitor. Desi pare greu de crezut acesta a fost prins cu o undita si nu cu nustiu ce mare instrument extrem de sofisticat. Nu putem decat sa il felicitam pe pescar si s avem ocazia sa vedem tot mai multe asemnea capturi din partea lui. Priviti cliul si o sa ramaneti uimiti de acest monstru al apelor.

CITESTE SI

O femeie a dat în judecată agenția de matrimoniale. Motivul te va surprinde

Tereza Burki i-a plătit firmei exclusiviste Seventy Thirty un comision generos, în valoare de 12.600 de lire sterline (16.700 de dolari la momentul respectiv), pentru a o cupla cu bărbatul visurilor ei. Burki, care este consultant în management, are trei copii.

O britanică în vârstă de 46 de ani a dat în judecată o agenție de matrimoniale pe motiv că nu i-a găsit un soț bogat. Tereza Burki cere daune de 75.000 de lire sterline.

Tereza Burki i-a plătit firmei exclusiviste Seventy Thirty un comision generos, în valoare de 12.600 de lire sterline (16.700 de dolari la momentul respectiv), pentru a o cupla cu bărbatul visurilor ei. Burki, care este consultant în management, are trei copii.

Agenţia nu a reuşit să îi găsească femeii soţul dorit, aşa că Burki a dat firma în judecată şi vrea să primească înapoi comisionul plătit, potrivit The Sun.

La rândul său, Seventy Thirty, care are peste 9.000 de clienţi, a deschis un proces împotriva femeii pentru calomnie. Agenţia cu sediul în Knightsbridge susţine că Burki i-a afectat imaginea prin recenziile negative publicate pe internet. Potrivit Seventy Thirty, 70 dintre clienții agenției corespundeau cerințelor stricte ale lui Burki.

Femeia cere rambursarea taxei de 12.600 de lire sterline și daune de 75.000 de lire sterline, pentru că s-a simțit „dezamăgită, stresată și frustrată”. Tereza Burki susține că agenția nu a pus-o în legătură cu niciunul dintre bărbații al căror profil îl văzuse înainte de a plăti taxa de membru.

CITESTE SI

Meghan, interviu şocant! Întrebarea indecentă a lăsat-o fără cuvinte. Nu se putea ceva mai jenant!

Meghan Markle a acordat, de-a lungul carierei de actriţă, mai multe interviuri. Şi totuşi, în 2013, la acea vreme actriţă în serialul „Suites”, cea care este acum soţia Prinţului Harry a trecut printr-un moment cel puţin neobişnuit în timpul unui interviu, când gazda emisiunii i-a pus cea mai indecentă întrebare cu putinţă!

A acordat interviuri pe bandă rulantă, însă cu siguranţă acesta va rămâne în istorie din cauza întrebărilor intime care i-au fost puse. S-a întâmplat în august 2013. La acea vreme, Meghan deja juca rolul lui Rachel Zane, în serialul „Suits”, iar cel care a şocat-o cu întrebările intime este Craig Ferguson.

În timpul interviului, Craig a strecurat complimente pe bandă rulantă. La un moment dat, însă, discuţia s-a oprit asupra originilor lui Meghan. Jurnalistul s-a arătat umit când aceasta i-a spus că s-a născut în Los Angeles. „Da, chiar m-am născut şi am crescut în L.A. Sunt reală! Uite, ciupeşte-mă şi convinge-te!”, i-a spus Meghan. În secunda următoare, Craig s-a întins spre ea şi a apucat-o uşor de piele. De aici, interviul a luat o turnură neaşteptată!

„Ce corp ciudat ai, fără pic de păr! Eşti cumva delfin?”, i-a spus acesta.

„Nu e uşor să fii o doamnă…”, i-a replicat Meghan, uşor amuzată, dar vizibil încurcată de gestul şi întrebarea jurnalistului.

„N-ai pic de păr pe tine! Cumva practici înotul de performanţă?”, a continuat Craig.

„Nu, nici vorbă! Dar, dacă înotam, cu siguranţă prindeam ceva viteză!”, i-a întors-o Meghan.

După ce a fost postat pe reţelele de socializare, unde s-a viralizat, interviul a iscat valuri de critici. Marea majoritate a comentariilor susţineau ideea că jurnalistul a fost extrem de indecent. „Aluziile sexuale sunt extrem de deranjante”, au spus internauţii, care au taxat în termeni duri prestaţia lui Craig. „Tipul e extrem de ciudat”, au mai spus aceştia.

CITESTE SI

Un fermier planta floarea-soarelui. A săpat şi a rămas stană de piatră

Fermierul columbian Jose Mariena Cartolos a găsit o adevărată mină de aur în grădina lui. Nu mai săpase niciodată parcela din spatele casei.

L-a scos la suprafaţă, l-a deschis şi a înlemnit. Erau lingouri de aur. A chemat autorităţile. Acestea au realizat că lingourile fuseseră ascunse acolo de Pablo Escobar, vestitul şef al cartelulilor de droguri din Columbia. Aurul valora 600.000.000 de dolari.

Fermierul a primit ca recompensă 60.000 de dolari.

 

loading...