Consuma regulat, aceste alimente te scapa de CELULITA. Pielea ramane neteda si capata un aspect sanatos

0 547

Ce alimente ar trebui să consumi pentru a scăpa de celulită?

Celulita este cel mai mare dușman al femeilor și pentru că până la vara mai sunt doar câteva luni, acestea caută cele mai eficiente soluții pentru a înlătura aspectul de coajă de portocală. Masajul, exercițiile fizice și alimentația reprezintă cei trei pași care pot rezolva rapid această problemă deranjantă.

Imagini pentru ca gi tot cho

Celulita apare în momentul în care există depozite de grăsime sub piele. Oamenii de știință nu au descoperit care este cauza exactă care duce la apariția celulitei, dar sunt de părere că aspectul neuniform și inestetic al pielii poate să apară în special în momentul în care organismul se află în incapacitatea de a elimina toxinele, grăsimile și lichidele. Pentru a diminua celulita, femeile pot apela la câteva trucuri simple și deloc costisitoare.

Ce alimente ar trebui să consumi pentru a scăpa de celulită?

Alimentația este foarte importantă pentru a avea o piele cu un aspect impecabil. Există anumite alimente care consumate în mod constant pot reduce în mod semnificativ celulita, lăsând pielea întinsă, catifelată și cu un aspect sănătos, potrivit mirror.co.uk.

1. Fructe de pădure

Fructele de pădure se pot transforma într-un aliat de nădejde în lupta împotriva celulitei. Consumate la micul dejun, afinele, zmeura sau murele îmbunătățesc aspectul pielii.

2. Banane și mango

Bananele și fructele de mango ajută la o mai bună circulație sanguină, lucru care previne apariția celulitei. În plus, alimentele bogate în vitamina C reduc aspectul de coajă de portocală pentru că stimulează producția de colagen, ceea ce face ca pielea să rămână întinsă.

3. Diuretice

Diureticele sunt esențiale pentru a elimina celulita. Apa, castraveții, țelina, ceapa sau sparanghelul previn retenția de apă și balonarea.

 

 

 

 

Loțiunea naturală care previne primele semne ale îmbătrânirii. Îți lasă pielea catifelată și luminoasă

Loțiunea naturală care previne primele semne ale îmbătrânirii

Primele semne ale îmbătrânirii pot să apară încă de la o vârstă fragedă, mai ales atunci când trăim într-un mediu stresant. Orice factor extern poate modifica aspectul tenului, iar odată apărute, unele schimbări sunt ireversibile.

Chiar dacă am fost înzestrate de natură cu gene rezistente, iar pielea noastră reușește să facă față cu bine trecerii timpului, acest lucru nu înseamnă că trebuie să neglijăm aspectele ce țin de îngrijirea acesteia. Curățarea și hidratarea sunt cele două etape pe care femeile nu trebuie să le ocolească niciodată, asta dacă își doresc să se bucure cât mai mult timp de o piele catifelată, luminoasă și fără riduri.

Loțiunea naturală care previne primele semne ale îmbătrânirii

Ridurile sunt primele semne ale îmbătrânirii tenului și reprezintă un coșmar pentru orice femeie. Cu toate acestea, există soluții pentru a preveni apariția liniilor fine și inestetice, iar secretul constă în combinarea a două ingrediente simple.

Loțiunea naturală care asigură pielii o hidratare în profunzime se prepară din 30 ml de glicerină și 10 capsule de viamina E. Se amestecă cele două ingrediente, iar loțiunea obținută se aplică pe față, cu o oră înainte de culcare, prin mișcări circulare. Pentru o relaxare completă, poți folosi o perie de masaj pentru a distribui în mod uniform loțiunea pe toată suprafața tenului.

Această loțiune hidratează celulele pielii în profunzime, făcând ca ridurile fine să dispară automat. Hidratarea este foarte importantă pentru o piele lipsită de riduri și asta pentru că atunci când pielea este uscată, riscul ca acestea să apară este mult mai ridicat. Loțiunea naturală pe bază de glicerină și vitamina E îți lasă pielea catifelată și luminoasă, motiv pentru care este important să o aplici cât mai des.

loading...