Femeia, chiar dacă te iubește, într-o zi poate pleca…

0 226

E o nebunie să pleci de la omul pe care îl iubești. Acest lucru provoacă confuzie. E imposibil!

Însă, pentru Ea e posibil. Ar fi fost o nebunie, dacă ar fi rămas. Nu o judeca. Nu arunca în ea cu pietre. Trebuie să fii în locul ei, pentru a înțelege ce face.

Ea e frumoasă, inteligentă, sensibilă. Ea – e ca luna plină, într-o noapte întunecoasă și rece. Ea – transformă nisipul în stele. Ea – e magie. E însuși iubirea.

A așteptat atât de mult să-l găsească. Îl iubea mai mult decât propria viață. Dar l-a părăsit. Cu lacrimi în ochi și durere în suflet, l-a eliberat.

L-a părăsit, pentru că dorea mai mult decât să audă cuvinte frumoase. Dorea mai mult decât daruri, cuvinte și s*x.

Îşi dorea să vadă fapte. Îşi dorea prezența lui în fiecare sferă a vieții sale. Îşi dorea atenție. Să o întrebe cum i-a trecut ziua şi ce planuri are. Îşi dorea flori, măcar o dată pe an.

Îşi dorea să trăiască. Să fie auzită. Apreciată. Să fie singura femeie din viața lui.

Ea – era un teritoriu nou, ce dorea să fie descoperit. Însă el, niciodată nu a încercat să ajungă în aceste loc și să se piardă în pădurile sale. El a rămas la țărm și a decis să o privească din depărtare.

În timp, acel teritoriu a murit. Ea a murit. Ea nu a fost descoperită.

A plecat, pentru că era o carte pe care el nu a îndrăznit să o ia în mâini și cel puțin să-i răsfoiască paginile. El nu știa că în interior era un tărâm întreg de aur.

Ea se simțea o floare, care trebuia udată mereu. Iar el a uitat să facă asta în fiecare zi. Floarea s-a ofilit și a murit.

Puțin câte puțin, a început să-și piardă culoarea. Ea s-a transformat într-o lumânare care se putea stinge în orice moment.

Dragostea ar trebui să te ridice, să-ți deschidă inima, să te facă fericit. Pe ea însă, iubirea o făcea tristă. Ea oferea, dar nu primea nimic în schimb. Ea îi spunea ce îi lipseşte și el o auzea, dar nu o asculta niciodată cu adevărat. El credea că ea va rămâne, indiferent de orice.

Ea avea nevoie de cineva cu care să-şi împărtășească gândurile și emoțiile. Un bărbat care nu ar fi fost prea ocupat cu visurile sale, fără să o observe. Un bărbat de la care nici nu s-ar fi gândit să plece.

Voia un om care însuși era fericirea.

Ea a plecat, iar el nu a înțeles de ce. Știa că peste un an, doi sau zece, va înțelege. Va privi înapoi și va înțelege ce trebuia să facă pentru a o ţine alături.

Ea a plecat să se găsească pe sine, pe cea pe care a pierdut-o. Ea îşi va înfășura toate rănile și va continua singură calea.

Ea a plecat să se iubească din nou, să-şi cunoască valoarea și să transforme din nou nisipul în stele.

Și poate că într-o zi, un bărbat o va face steaua lui. Atunci ea nu va mai crea stele, pentru că însăși va deveni una dintre ele.

Citeste si:

Mama s-a prefăcut că o ceartă pe sora mai mare. Reacția fetiței a stârnit hohote de râs

O fetiță adorabilă este, cu siguranță, paznicul surorii mai mari. Melissa Nunez și cele două fiice ale sale luau cina la restaurnatul Cici’s Pizza atunci când ceva extrem de drăguț s-a petrecut.

Nunez a postat filmulețul pe pagina sa de Facebook în care se prefăcea că își ceartă fiica mai mare, așa că fetița a simțit nevoia să intervină. Melissa a zis: „Emma, nu face asta! Vei avea problemele, Emma! Nu face asta!”, iar, în tot acest timp, Emma se prefăcea că plânge atunci când era certată. Totuși, sora cea protectivă, a ridicat degetul la mama ei și a zis: „Nu, mami!”

Nunez a răspuns: „Ce? Emma este rea! Foarte rău faci, Emma!” Pe măsură ce fetița cea mică îi spunea mamei să înceteze, Emma a luat-o în brațe, căutând alinare. Nunez continua să o certe pe fiica cea mare, iar fetița nu înceta să își protejeze sora și să îi spună mamei sale nu și să nu o lase să o atingă pe Emma.

Melissa a continuat jocul, încercând să se abțină să nu pufnească în râs. Aceasta i-a spus lui Emma: „Ai face bine să încetezi în acest moment!” Totuși, fetița cea mică nu s-a lăsat nici de această dată mai prejos și continua să îți apere sora mai mare.

Într-un final, Emma a asigurat-o pe sora ei că lucrurile sunt în regulă, înainte să pufnească în râs alături de mama ei. Acest moment adorabil a fost capturat în Texas și a primit milioane de vizualizări.

Se spune că relația dintre surori este de neegalat. Nimeni și nimic nu poate rupe o astfel de legătură care se formează cu atât de multă forță. Atunci când o fetiță află că va avea o soră mai mică, de cele mai multe ori este extrem de fericită că va avea ocazia să se joace și să o învețe tot ceea ce știe.

O poate îmbrăca și o poate folosi ca pe o păpușică, iar aceasta este reacția majorității. Bineînțeles, legăturile dintre frați sunt puternice, indiferent dacă aceștia sunt băieți sau fete. Tocmai de aceea, astfel de imagini ajung să impresioneze pe toată lumea.

Nu este nimic mai pur decât grija și dragostea unui copil față de persoanele din jur, în special față de frați sau surori, așa că nu ne miră faptul că reacția acestei fetițe a strâns mai mult de un milion de vizualizări pe YouTube.

Nici reacția mamei nu este mai prejos, mai ales că este vizibil faptul că încerca din răsputeri să mențină un ton autoritar și să se abțină să nu râdă. Probabil că sufletul unei mame este plin de bucurie în momentul în care vede că cele două fiice ale sale sunt atât de apropiate și se iubesc atât de mult încât să își ia apărarea una alteia.

Suntem impresionați de modul în care această mamă a reușit să le inducă fetelor că între ele nu trebuie să existe niciun fel de rivalitate și că trebuie doar să se susțină una pe cealaltă, indiferent de situațiile prin care trec.

loading...