Foarte Emotionant ! Ai si tu o SURIOARA pe care o iubesti ? Dedica-i aceasta melodie frumoasa care te aduce pana la LACRIMI – VIDEO

0 563

Asa ca sa rispim framantarile din trecut si sa o luam de la capat; oricat de dificila sau de frumoasa este relatia cu sora ta, un lucru este cert: surioara ta este una dintre cele mai importante persoane din viata ta care te completeaza si care te va iubi mereu in adancul sufletului sau.
Cui sa ii impartasesti temerile si bucuriile vietii daca nu surioarei tale dragi cu care ai trecut prin atatea? Iti propunem sa te inspiri din urmatoarele urari de la multi ani pentru sora ta pentru a-i transmite cat mai multa dragoste.

Citeste si:

Melodie superba româneasca, dacă n-ai ascultat această melodie ai trăit degeaba, mi-au dat lacrimile! Merită ascultată!

România este un stat situat în sud-estul Europei Centrale, pe cursul inferior al Dunării, la nord de peninsula Balcanică și la țărmul nord-vestic al Mării Negre.[7] Pe teritoriul ei este situată aproape toată suprafața Deltei Dunării și partea sudică și centrală a Munților Carpați. Se învecinează cu Bulgaria la sud, Serbia la sud-vest, Ungaria la nord-vest, Ucraina la nord și est și Republica Moldova la est, iar țărmul Mării Negre se găsește la sud-est.

De-a lungul istoriei, diferite porțiuni ale teritoriului de astăzi al României au fost în componența sau sub administrația Daciei, Imperiului Roman, Imperiului Otoman, Imperiului Rus și a celui Austro-Ungar.

România a apărut ca stat, condus de Alexandru Ioan Cuza, în 1859, prin unirea dintre Moldova și Țara Românească, păstrând autonomia și statutul de stat tributar față de Imperiul Otoman, pe care-l aveau cele două principate. A fost recunoscută ca țară independentă 19 ani mai târziu. În 1918, Transilvania, Bucovina și Basarabia s-au unit cu România formând România Mare sau România interbelică, care a avut cea mai mare extindere teritorială din istoria României (295.641 km2).

În ajunul celui de-al Doilea Război Mondial (1940), România Mare, sub presiunea Germaniei naziste, a cedat teritorii Ungariei (nord-estul Transilvaniei), Bulgariei (Cadrilaterul) și Uniunii Sovietice (Basarabia, Herța și Bucovina de nord). După abolirea dictaturii lui Antonescu la 23 august 1944 România s-a retras din alianța cu Puterile Axei, trecând de partea Puterilor Aliate (Anglia, Statele Unite, Franța și Uniunea Sovietică). Prin Tratatul de pace de la Paris semnat la 10 februarie 1947, din teritoriile cedate ale fostei Românii Mari a recuperat Transilvania de Nord.

loading...