Horoscop 5 august 2018. Nativii din zodia Săgetător ar putea da startul unei relații amoroase

0 188

Se pare c-or să ne priască întâlnirile cu cei dragi, o masă bună, un desert, o îmbrăţişare poate face mai mult decât o mie de cuvinte.

Vibraţia zilei este 5 şi n-o să lipsească elementul surpriză.

LEU: O să vă caute la un telefon, poate chiar vine la voi, în funcţie şi de programul vostru, acea persoană pe care trebuia s-o întâlniţi mai demult şi poate-ncepeți o relaţie de cuplu.

FECIOARĂ: Se poate să faceţi o trataţie la voi acasă şi o să petreceţi câteva ore bune în compania prietenilor, o să aflaţi şi nişte noutăţi care vă pot influenţa cariera.

BALANŢĂ: Un dus întors prin împrejurimi v-ar mai spăla gândurile, v-ar scăpa de angoase şi v-ar aduce un plus de bună dispoziţie s-aveţi chef de treabă de mâine-n colo.

SCORPION: O s-apară cineva la care nu v-aşteptaţi deloc şi poate viaţa voastră o s-o ia într-o altă direcţie, să construiţi ceva care să fie pe sufletul vostru.

SĂGETĂTOR: Insistă cineva să vă vedeţi şi dacă simţiţi şi voi o chemare interioară, poate fi o şansă de a vă reface viaţa de cuplu, de a fi şi voi fericiţi.

CAPRICORN: E o răscolire sufletească de care-aţi putea scăpa dacă-i cunoaşteţi sursă şi staţi de vorbă cu persoana care v-a cauzat-o şi eliminați una câte una problemele.

VĂRSĂTOR: Se poate să vi se confirme o aprobare, o sumă de bani şi o să puneţi în practică de mâine un plan de lucru, o strategie de a avansa în carieră.

PEŞTI: Poate vă duceți la o nuntă, o festivitate de premire, se sărbătoreşte ceva şi vă puteţi deplasa într-acolo, mai ales dac-aţi fost anunţaţi din timp.

BERBEC: O să vă puteţi distra, să vă repeziţi şi-ntr-o staţiune de agrement, sau în oraşul vecin, cu prietenii, cu fiinţa iubită la un prânz, o cafea.

TAUR: Se poate să vină cineva după o lungă absenţă şi o să daţi uitării certurile, supărarea şi o să puteţi continua relaţia c-aveţi un mare sponsor pe Jupiter.

GEMENI: Poate faceţi o reuniune de familie în loc să plecaţi într-o vizită, că s-au adunat câteva subiecte pe care vreţi să le dezbateţi la o cafea, un fursec.

RAC: Se poate să daţi o fugă la un frate, o soră, să luaţi o gură de aer, să mai povestiţi de-ale voastre şi să vedeţi cum vă puteţi fi de ajutor unii, altora.

 

Blaga, despre șoferul anti-PSD: Așa se întâmplă, pentru că intervine politicul

Vasile Blaga

Fostul ministru de interne Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, referitor la cazul plăcuţelor de înmatriculare cu mesaj anti-PSD, că Poliţia Română “plăteşte” pentru că “politicul intrevine în mersul acestei instituţii”.

“Că a fost cu o înjurătură (plăcuţa de înmatriculare – n.r.), nu cred că place niciunui om de bun simţ, dar aici este vorba de alte probleme.

De ce a intrat aşa de uşor (…), a trecut ca prin brânză prin frontieră, în momentul în care avea două seturi de plăcuţe? De ce a fost lăsat, după ce a fost oprit de trei ori, să circule şi a fost oprit a patra oară şi la ordin? Aşa ceva nu am putut să cred. Cu toate acestea, eu am mare încredere în Poliţia Română.

Chiar dacă greşesc doi – trei oameni, nu înseamnă că ea este de vină. Până la urmă, aşa se întâmplă când plăteşti o instituţie pentru că anumiţi oameni de acolo fac politică pentru că intervine politicul în mersul acelei instituţii”, a spus Blaga, întrebat cu privire la cazul şoferului care conducea un autoturism înmatriculat în Suedia cu numere personalizate ce conţinea un mesaj anti-PSD.

El a adăugat că, atunci când a fost ministru de Interne, le spunea celor din Poliţie că “miniştrii vin şi pleacă”.

“Eu, cât am fost ministru de Interne, le spuneam celor din Poliţie un lucru, le-am spus: Miniştrii vin şi pleacă, lungimea bastonului nu se schimbă. Să priceapă dacă vor să priceapă. (…) Vedeţi unde au dus lucrurile pentru că din cauza politizării excesive a PSD asupra acestui subiect? Că dacă stăteau în banca lor… în sfârşit. Ieri, la Cluj, zeci de mii te tineri strigau acelaşi lucru”, a adăugat Blaga, potrivit Agerpres.

La începutul săptămânii, Brigada Rutieră a anunţat că şoferului autoturismului cu numere preferenţiale înmatriculat în Suedia, i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România”, faptă prevăzută de art. 334, alin. (4) din Codul penal.

Vineri, poliţiştii au anunţat că vor propune clasarea dosarului.

 

loading...