Ion se face avocat

0 1.705

Ion creste intr-un oras mic si-apoi dupa ce se face mare se muta la Bucuresti pentru a urma facultatea de drept. Alege ulterior sa se intoarca in oraselul natal si sa isi deschida propriul birou de avocatura.Imediat observa faptul ca afacerile ii mergeau cam greu la inceput. Intr-o zi, vede un om apropiindu-se de usa biroului. Fiind primul sau client doreste sa ii faca o super impresie.
Cand acesta ajunge la usa, Ion ridica rapid receptorul telefonului si incepe, facandu-i semn cu mana sa intre:
– Nu. In nici un caz. Spune-le prostilor ca nu ma voi opri pana nu primesc un miliard despagubire. Da. La tribunal am o sedinta maine.
Spune-i procurorului general ca am timp sa ma intalnesc cu el undeva pe saptamana viitoare in caz ca ma eliberez.
Si continua asa pentru vreo cinci minute. Omul asteapta cu rabdare pana Ion termina. Acesta pune jos receptorul si se intoarce catre noul venit.
Imi pare rau ca v-am facut sa asteptati. Sunt foarte ocupat. Cu ce va pot ajuta?
Omul raspunde:
-Sunt de la Romtelecom. Am venit sa va instalez telefonul..

BONUS

Pe o ceata densa, deasupra SUA zboara un elicopter. In urma unei avarii, pilotul a pierdut legatura radio, aparatura de bord nu mai functioneaza iar pasagerul incearca sa inteleaga de unde se despatureste o harta.

Deodata, in fata lor apare un zgarie-nori pe care pilotul nostru reuseste sa-l evite in ultimul moment. Incepe sa piloteze elicopterul in jurul cladirii iar pasagerul face semne disperate catre oamenii din cladire care se bulucisera deja la geamuri. Vazand ca nu reuseste sa se inteleaga prin semne cu ei, ia o bucata de hartie pe care scrie „UNDE SUNTEM???”. Cei din cladire se activeaza si afiseaza pe toata latura cladirii, cu un caracter tiparit pe fiecare foaie A4 raspunsul: „Intr-un elicopter”.

Imediat dupa ce citeste, pilotul se inalta deasupra cladirii, ia busola, se uita la ea si 10 minute mai tarziu aterizeaza in siguranta pe heliodrom. Mirat pasagerul il intreaba cum de si-a dat seama unde erau, la care pilotul raspunde….

– Pai m-am orientat dupa ce ne-au scris oamenii din acea cladirea Microsoft/

– Dar de unde stii ca aceea era cladirea Microsoft?

– Numai ei pot da raspunsuri corecte din punct de vedere tehnic dar total inutile.

loading...