Lovitură DE GRAȚIE în cazul Elodia! Au apărut POZELE. Totul SE SCHIMBĂ!

0

Mama Elodiei, Emilia Ghinescu, a lansat o serie de acuzații fără precedent la adresa fostului ginere, Cristian Cioacă. Femeia îl acuză pe fostul polițist că i-a abuzat nepotul și că a vândut toate bunurile cu care s-a ales după dispariția avocatei.

 

Emilia Ghinescu suferă, încă, teribil după ce și-a pierdut fiica. Chiar dacă Cristian Cioacă se află după gratii, mama Elodiei nu-și poate găsi liniștea, scrie cancan.ro. Mama avocatei dispărută fără urmă în 2007 vrea ca fostul polițist să nu mai aibă niciun contact cu Patrick-Matei, copilul rezultat în urma relației dintre Elodia și Cristian Cioacă.

Mama Elodiei l-a acuzat dur pe fostul polițist, căruia i-a imputat că nepotul ei a fost abuzat de Cristian Cioacă și de familia acestuia. Fapt care l-ar fi marcat profund pe nepotul Emiliei Ghinescu.

“Au mai susținut reclamanții că minorul Cioacă Patrick Matei, născut la data de 20.12.2004, este abuzat emoțional, folosit de către tatăl sau Cioacă Cristian, de către sora acestuia, s-au prezentat articole și fotografii în presa scrisă, respectiv ziarul Ring din datele de 2, 3, 4, 5.07.2013, cu minorul și tatăl acestuia, s-a folosit numele său, de asemenea și pe posturile de televiziune sora tatălui minorului, care l-a avut în plasament pe minor, a afirmat atât la data de 3.07.2013, cât și în data de 2.07.2013, că pozele au fost date presei chiar de către aceasta”, se arată în documentele ajunse pe masa magistraților.

“În motivarea cererii se arată că tatăl minorului – numitul Cristian Cioacă, sora acestuia, precum și cumnatul său, bunica paternă -, se afla în conflict de interese cu minorul, deoarece aceștia au înstrăinat bunurile ce compun masa succesorală după defuncta Ghinescu Elodia, astfel: s-a înstrăinat autoturismul Peugeot 607, autoturism dobândit în timpul căsătoriei cu Ghinescu Elodia; s-au încheiat contract de închiriere și promisiunea de vânzare-cumpărare, la data de 22.02.2008, autentificate sub nr.330 la Biroul notarului public Beșchia G.D, ce au ca obiect imobilul dobândit în timpul căsătoriei, însă prin sentința civila nr.5795/7.05.2010 pronunțată de Judecătorie s-au anulat aceste acte.

Cioacă Cristian a dat o declarație autentificată sub nr. 387 din 26.02.2008, la Biroul notarului public Beșchia G.D, în calitate de promitent cumpărător, ce are ca obiect imobilul, prin care Cioacă Cristian renunță la calitatea de promitent cumpărător din antecontractul de vânzare-cumpărare nr.11/26.09.2009, cu dată cerută la Cabinet avocat Ghinescu Elodia, în schimbul sumei de 10.000 euro, bani achitați de celălalt promitent cumpărător, antecontract încheiat în timpul căsătoriei cu Ghinescu Elodia”, se mai arată în documentele citate.

CITESTE SI

Cat de mult s-a ingrasat Nicole Cherry! Ultima poza publicata de solista i-a adus numai critici din partea fanilor

Cat de mult s-a ingrasat Nicole Cherry!

Solista in varsta de 19 ani a luat proportii considerabile. Nicole Cherry pare sa nu mai tina cont de faptul ca s-a ingrasat peste masura, iar fanii au inceput sa o taxeze.

Cea mai recenta imagine publicata de artista pe retelele de socializare i-a socat pe fanii virtuali. Nicole Cherry s-a fotografiat in timp ce se afla la piscina, in costum de baie, iar comentariile au inceput sa curga, nu intr-un mod tocmai placut pentru ea.

Prietenii virtuali i-au atras atentia ca s-a cam ingrasat si ca nu e cazul sa se mai pozeze fara prea multe haine pe ea.

”Mama, ce grasuta”, ”M-ai oripilat”, ”Grasunica frumusica”, au fost doar unele dintre comentariile la adresa ei.

In urma cu nici doua luni, solista a fost inselata de tanarul pe care il iubea. Se pare ca baiatul a inselat-o cu cea mai buna prietena. Tanara ca se dadea sora lui Nicole Cherry a facut tot posibilul sa ii sufle iubitul artistei. Cantareata nu a suferit si a declarat ca tatal sau a ras de ea.

Nicole Cherry a vorbit dupa ce a fost inselata

Timpul demonstrează care e adevărul. Pe mine nu mă afectează, contează ce sunt eu ca om. Eu dau cât trebuie oamenilor şi sunt genul de persoană care crede că nu trebuie să spui niciodată, niciodată. Până ne experimentezi tu, nu ştii cum să gestionezi lucrurile pe mai departe.

Părinţii mă suţin, dar îmi şi atrag atenţia. Tata a râs şi nu am dezbătut subiectul, nu m-am simţit rănită, n-am acumulat sentimente profunde. Am învăţat să accept situaţia în sine. Eu nu las ca cineva să profite de mine”, a declarat Nicole Cherry.

 

loading...