Mamica isi roaga copilasul sa spuna „Mama”… Dar priviti ce face cainele dupa

0 1.179

Imaginea unui copil mic alaturi de cainele de companie adoptat de parinti este dupa cum vedem un tablou destul de emotionant. Copilul este la ora mesei si incercarea mamicii lui de a-l face sa pronunte cuvantul „mama” in schimbul unei lingurite pline cu mancare il face pe patruped sa reactioneze in cel mai adorabil mod si anume sa silabiseasca in locul bebelusului cuvantul cel mai drag de pe lume.

Adeseori, in momentele pline de emotie pe care parintii le petrec alaturi de copii, acestia isi doresc tare mult sa li se rosteasca numele, iar atunci cand micutii lor o fac cu multa dragalasenie, bucuria e cu atat mai mare.

Inocenta si naturaletea micutului din acest clip alaturi de reactia nepretuita a cainelui ne aduc in fata ochilor o imagine cu totul speciala.
Pentru ca baiatul nu vrea pentru moment sa raspunda dorintei mamei lui si sa-i rosteasca numele, patrupedul gandind ca ar putea primi o portie de mancare „latra” pe limba lui ceva asemanator.
Copilul pare sa fie putin invidios pe caine pentru ca a reusit ceea ce lui nu ii prea iesea, drept urmare il impinge intr-o parte pentru a-l scoate din raza de actiune a laudelor si a privirilor admirative care ii sunt adresate.

Suntem siguri ca drept recompensa pentru talentul lui neobisnuit, cainele a primit o portie generoasa de hrana pentru caini. Dupa fapta si rasplata, asa cum este si normal!

Citeste si:

Scoala incepe mai devreme in anul scolar 2018-2019. Cate zile de vacanta mai au elevii

Cu toate ca pana acum se obisnuia ca prima zi de scoala pentru elevi sa fie pe 15 septembrie, ei bine, acest an scolar incepe cu o veste proasta!  Anul scolar 2018-2019 incepe mai devreme decat in anii precedenti. Pentru elevi, prima zi de scoala va fi pe 10 septembrie, nu pe 15 septembrie, asa cum se obisnuia!

Potrivit noului calendar scolar, vacanta de iarna va incepe cu trei zile inainte de Craciun, iar vacanta de vara din 2019 va debuta pe 14 iunie. An scolar 2018-2019. Structura anului scolar 2018-2019:

-semestrul I (10 septembrie 2018-1 februarie 2019)
-semestrul al II-lea (11 februarie 2019-14 iunie 2019).

loading...