O fetiţă de 7 ani intră pe gheaţă, însă când muzica începe… Te lasă fără cuvinte! VIDEO

0

Patinajul este unul dintre acele sporturi care prin frumuseţea şi magia lui ne încântă privirea de câte ori avem ocazia să privim astfel de spectacole. Adeseori rămânem fără cuvinte în fata graţiei cu care patinatorii sau patinatoarele prezintă în concursuri coregrafii impresionante.

Gia Kokotakis este o fetiţă de numai 7 ani, care a reuşit performanţa de a obţine medalia de bronz concurând alături de alte patinatoare mult mai mari decât ea. Înainte de a ppune piciorul pe gheaţă, antrenoarea îi dă ultimele sfaturi, de care fără îndoială fetiţa va ţine cont de-a lungul reprezentaţiei sale din concurs.

Îmbrăcată într-o rochiţă albă, asemeni unui fulg de zăpadă, Gia patinează cu multă lejeritate, dovedind un talent deosebit încă de la această vârstă. Fără îndoială că a pus de mică patinele în picioare, iar acum poate executa pe gheaţă chiar şi sărituri perfecte sau piruete ameţitoare.

Fetiţa alunecă pe gheaţă în ritmul muzicii, interpretând o coregrafie plină de graţie şi armonie. Elementele tehnice sunt destul de dificile pentru vârsta ei, însă datorită aptitudinilor sale şi a numeroaselor repetiţii acestea sunt executate cu mult profesionalism de micuţa patinatoare.

Ca să ajungi la un astfel de rezultat trebuie să te pasioneze ceea ce faci şi să depui un efort susţinut. Privind aceste imagini ne dăm seama că Gia iubeşte patinajul şi deşi se află la început, nu peste mult timp va avea parte de o carieră stralucuitoare.

 

Citeste si:

Halle Berry a dezvăluit ce mănâncă pentru a reuşi să se menţină tânără

Vedeta arată incredibil de bine la 51 de ani, iar aspectul ei fizic nu îi trădează deloc vârsta.

Actrița Halle Berry susține că supa de oase o ajută să se mențină tânără și frumoasă. Vedeta arată incredibil de bine la 51 de ani, iar aspectul ei fizic nu îi trădează deloc vârsta. Ba chiar ai spune că abia a trecut de 30 de ani. Chiar dacă actrița a făcut destul de clar pe Instagram faptul că muncește din greu pentru corpul ei, ea a împărtășit un secret de frumusețe mai bizar: supa de oase.

„Poți să faci asta foarte simplu, te duci la măcelar și iei toate oasele pe care el vrea să le arunce gratis”, a declarat vedeta pentru revista Extra, potrivit womenshealthmag.com. „Luați oasele, le firbeți timp de 24 de ore… și beți supa. Este atât de plină de colagen încât este greu de crezut”, a completat Halle Berry.

Hot af today. All I can do.

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Actrița americană nu este singură fană a supei de oase, această rețetă a strâns foarte mulți fani în ultimii ani și pe motive foarte bune. Are doar câteva calorii, vitamina D din belșug și multe alte substanțe nutritive bune pentru organism. În plus, are o cantitate impresionantă de nouă grame de proteine pe cană, potrivit USDA. De asemenea, are doar 1 gram de carbohidrați pe porție, deci este ideală pentru dietele scăzute în carbohidrați, dar și pentru producția de colagen.

Despre supa de oase se mai știe că întinerește pielea, previne ridurile fine, reface structura pielii lăsate pe care o întărește, elimină celulita și ameliorează vergeturile.

Citeste si:

”Dragnea a furat de la copiii săraci”. Viralul care a luat cu asalt Internetul

Liviu Dragnea, ținta unui viral pe Facebook

Condamnarea lui Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman a generat o campanie virală cu un mesaj pe jumătate trist, pe jumătate amuzant, care îl are drept țintă pe șeful PSD.

Liviu Dragnea a fost condamnat în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, iar parlamentarii Puterii au modificat rapid Codul Penal pentru a-l scăpa pe șeful PSD.

Prin urmare, cetățenii s-au mobilizat pentru a-l ștampila pe liderul PSD cu mesajul simplificat, dar foarte eficient: ”Dragnea fură de la copii săraci”.

Concluzia este evident una tristă, dar felul în care este inserată pe Facebook, în postări pe tema Cupei Mondiale, spre exemplu, face ca întreaga campanie să devină un pic amuzantă și, în orice caz, atractivă și virală.

Este neclar deocamdată cine a început să posteze mesajul, cert este că vineri, el se viralizase deja pe Facebook. Sute de meme au apărut, iar în weekend, ele au continuat să curgă, de la ziariști, societate civilă sau chiar politicieni.

Redăm mai jos doar câteva exemple.

Meciul Belgia-Brazilia, terminat cu victoria incredibilă a diavolilor roșii trezește gânduri neplăcute:

Brazilia are păcatele ei, dar până la un punct.

Un fals citat din Antoine de Saint-Exupéry, fals atribuit lui Dragnea. Nu, Dragnea a afirmat că este nevinovat.

Banii returnați sunt bani nefurați.

Întrebarea lui Clotilde Arman

Minerii se întorc

Un sondaj nu tocmai profesionist

Dragnea, în ”discuții” cu UNICEF

O memă celebră, reactivată:

Citeste si:

Reacţia incredibilă a lui Horia Brenciu după ce i s-a spus că soţia e bătrână

 

Reacţia incredibilă a lui Horia Brenciu după ce i s-a spus că soţia e bătrână

Horia Brenciu (45 de ani) ştie cum să răspundă provocărilor de orice fel, nu doar profesionale. Diplomat, artistul a demonstrat că nu se pune la mintea celor care nu gândesc mult înainte să vorbească. O imagine cu soţia lui, pe care a numit-o „diva lui”, publicată pe Instagram, a primit un comentariu, care a reuşit să-i strice buna dispoziţie artistului. O „admiratoare” a făcut o remarcă nu tocmai potrivită despre partenera lui de viaţă.

„Bătrână pentru tine Horia…Păcat că nu ţi-ai găsit o fată tânără și frumoasă”, a fost comentariul care l-a făcut imediat pe Horia să reacţioneze.

„Păcat de mesajul ăsta, că poza ta de profil părea atractivă”, a fost replica artistului. Cei doi au continuat schimbul de replici, artistul fiind extrem de elegant în exprimare.

„Despre ce consecințe vorbești?! Ce e chestia asta ieftină cu persoana publica?! Ai scris. Ti-am răspuns. Am replicat elegant cu o trimitere la poza ta, fața de rândurile puerile pe care le-ai scris. E adevărat, nu oricine pricepea subtilitatea. Ai început cu stângul, judecând, ceea ce nu se întâmplă nici dacă aş fi fost cel mai necunoscut de pe planetă. Nu te-am blocat. Nu te-am jignit. Dar ceea ce observ e ca insişti cu rândurile-ţi îndoielnice și la prietenii mei care scriu pe pagina asta. E clar, Instagramul nu e pentru tine. Vorbeai de consecințe?! Ai niște răspunsuri la afirmațiile tale de la oameni normali. Astea sunt consecințele judecăților tale. Și nici nu ești persoană publică! Ce chestie!”, a mai scris artistul.

 

 

loading...