O intrebare “de bun simt”! „VREAU SĂ ȘTIU ȘI EU CUM ȘI-A FĂCUT DRAGNEA MOȘIA AIA DIN ALEXANDRIA, CUM ARE EL PĂDURI CU VÂNAT, LACURI CU PEȘTI, HOTELURI”?!

0 2.692

Actorul Victor Rebengiuc are anumite semne de întrebare cu privire la modul în care Liviu Dragnea s-a îmbogățit, ținând cont că România este una dintre puținele țări în care cei mai înstăriți oameni fac parte din politică.

„Vreau să știu și eu cum și-a făcut Dragnea moșia aia pe care o are în Alexandria, cum are el păduri cu vânat, lacuri cu pești, hoteluri. De unde le-a făcut? Și nu numai el, dar pentru că el pare acum personalitatea cea mai importantă a țării și care veghează asupra ei. Trebuie să existe o posibilitate, poate nu foarte legală, dar există”, a spus Victor Rebengiuc.

Actorul este destul de sceptic și în privința majorărilor salariale și spune că acestea pot fi doar ca să amăgească cetățenii.

„Mărirea asta de salarii tare mă tem că e un fel de abatere a atenției. Ia banii ăștia, ești multumit, taci din gură, stai acolo liniștit și între timp lucrăm, demolăm justiția ca să nu mai existe pedeapsa pentru noi, să fie parlamentul singurul for care conduce și în care s-au adunat toți cei care știu să se îmbogățească”, a mai spus Victor Rebengiuc.

Actorul Victor Rebengiuc are anumite semne de întrebare cu privire la modul în care Liviu Dragnea s-a îmbogățit, ținând cont că România este una dintre puținele țări în care cei mai înstăriți oameni fac parte din politică.

„Vreau să știu și eu cum și-a făcut Dragnea moșia aia pe care o are în Alexandria, cum are el păduri cu vânat, lacuri cu pești, hoteluri. De unde le-a făcut? Și nu numai el, dar pentru că el pare acum personalitatea cea mai importantă a țării și care veghează asupra ei. Trebuie să existe o posibilitate, poate nu foarte legală, dar există”, a spus Victor Rebengiuc într-o emisiune la Digi24, potrivit Republica.ro.

 

 

 

CITESTE SI:

VICTOR SLAV ÎȘI GĂSEȘTE LINIȘTEA ÎN BRAȚELE SEXY PREZENTATOAREI!?! “O SĂ RĂMÂNĂ CU ANDREEA MANTEA”

“Andreea Mantea și Victor Slav ar forma un cuplu minunat”! S-a spus asta de multe ori pe rețelele de socializare, iar astăzi, o vedetă de la noi a făcut mărturisirea-bombă. Toate acestea în ciuda faptului că, înainte de a lansa declarația surpriză, ea a subliniat că îl admiră foarte mult pe îndrăgitul prezentator TV și nu ar spune: “Nu!” dacă ar fi invitată de el la câteva întâlniri romantice.

Denisa Despa a declarat astăzi că e convinsă că Victor Slav va deveni iubitul colegei sale de prezentare de la Kanal D, prezentatoarea Andreea Mantea.

“Mi-am pierdut cuvintele când vine vorba de el, dar da, dacă el este disponibil să ştii că şi eu sunt, Victor… ce să mai! Te aştept. Să ştii că am terminat psihologia, te ajut cu un sfat. Cred că bine nu îi este, deşi părerea mea şi a lumii din jur este că el o să rămână cu Andreea Mantea. Nu profesional. Aşa vorbeşte toată lumea din anturaj, nu sunt în măsură să îmi dau cu părerea”, a spus Denisa Despa în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Victor Slav și Bianca Drăgușanu s-au căsătorit în 2013, dar au divorțat

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public.

Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. La mai puțin de doi ani de când au devenit părinți, cei doi s-au despărțit. Pe 17 iunie CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit în exclusivitate informația potrivit căreia Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu și, în aceeași zi, ei au dat un comunicat de presă în care au anunțat că au luat împreună decizia de a merge pe drumuri separate.

 

 

loading...