Poliţistul trage o maşină pe dreapta şi îl perchiziţionează pe şofer. Dar cea care rămâne fără cuvinte e tocmai prietena lui! VIDEO

0

Pentru orice om, căsătoria reprezintă unul dintre cele mai importante angajamente. Când te gândeşti să faci acest pas îţi doreşti din totul sufletul să dureze întreaga viaţă. Tocmai de aceea cu totul special este momentul în care îi adresezi persoanei iubite cererea de a-ţi fi alături şi la bine şi la greu.

În urmă cu ceva timp, pe internet a apărut un clip care a făcut deja furori în întreaga lume, adunând cu multă uşurinţă peste şapte milioane de vizualizări. Ceea ce începe într-o notă destul de familiară pentru participanţii la trafic, ajunge să ia o întorsătură cu totul neaşteptată.

Proprietarul unui Chevrolet Corvette era alături de iubita sa în timp ce a fost tras pe dreapta de poliţie. Lucrurile s-au dovedit a fi şi mai neplăcute atunci când ofiţerul care i-a oprit a dat dovadă de exces de zel în exercitarea funcţiei. Fără a le expune un motiv anume, el le-a cerut celor doi să coboare din maşină pentru a fi percheziţionaţi.

Femeia s-a speriat cumplit atunci când poliţistul a început să-i interogheze şi perchiziţioneze iubitul, de parcă ar fi găsit „ceva suspect” asupra sa. Momentul în care ofiţerul i-a cerut acestuia să îngenuncheze a fost cu atât mai dramatic. Tânăra nu avea însă nici cea mai vagă idee despre ce avea să se întâmple peste numai câteva clipe.

Totul fusese de fapt o regie pusă la cale de logodnicul său în complicitate cu ofiţerul de poliţie pentru a-şi putea cere iubita în căsătorie într-un mod cu totul inedit. Având în vedere ce sperietură zdravănă a tras, cu siguranţă ea nu va uita niciodată momentul în care a spus DA. Poliţistul implicat a primit aprecieri din partea celor doi pentru cât de bine şi-a putut juca rolul în acest scenariu special.

Citeste si:

Documentarul care a facut furori in Europa: „Romanii de niciunde”! Realitatea crunta a societatii de azi: „E, graim rumaneste, na cum sa nuuu?!”

Romani care nu stiu romana. Supravietuitorii comunitatii romanesti

Romani care nu stiu de limba romana si nu au auzit niciodata de Romania. Miracolul supravietuitii unei comunitati romanesti.

Romani care nu stiu de limba romana si nu au auzit niciodata de Romania. Miracolul supravietuitii unei comunitati romanesti, undeva la granita a patru tari straine,in Ucraina ce uitata de lume, la hotarele Slovaciei, Ungariei si Poloniei, se descopera aceasta „insula de vlahi”. Peste doua sute de kilometri de granita ucreaineana, mult in urma sunt lasate ultimele sate romanesti din dreapta Tisei.

Cel care a descoperit aceasta insula, in urma cu cincisprezece ani, avertizeaza pe toata lumea ca nu se vor intelege cu oamenii si ca trebuie sa vina „la pachet” cu un translator.

„O sa va fie greu, fara traducator de rusa…”

Pana si avertismentele profesorului universitar dr. Ilie Gherles, care i-a cercetat, prin anul 2002, sunt unele aprinse.

„Este foarte periculor. Aveti grija. Nici sa nu rostiti pe-acolo numele satului Poroscovo. Nimeni dintre ucrainieni n-o sa va ajute, n-o sa va indure. Ba dimpotriva, o sa aveti necazuri…”

Autoritatile ucrainiene nu-i recunosc ca si minoritate etnica, iar satenii ii numesc cand „volohi”, cand „tigani albi”. Pana in 2008, volohii din Poroscovo n-au avut niciun contact nici cu comunitatile de romani din dreapta Tisei. Zvonurile spun ca nici pana in anii 90 nu stiau ca sunt romani, pana cand nu au fost vizitati de o delegatie.

Satul este alcatuit in mare parte din copii, de aceea este supranumit si „satul copiilor”. Ce mai multi volohi au de la 5 copii in sus, pana la 10, 12, 14. Asa ca din 1600 de suflete, 1300 sunt minori.

Documentarul care a facut furori in Europa: „Romanii de niciunde”

Lectorul universitar doctor Ilie Gherhes a spus ca:” Este realmente un moment istoric. Din pacate pentru noi suntem prea constienti. Noi ne-am cam obisnuit cu oamenii astia si nu constientizam 100% momentul. Iar pentru altii sunt o curiozitate. Important este ca sa descoperi in secolul XXI inca 10 mii de frati ai tai este ceva care din punct de vedere stiintific ai spune ca aproape nu-i adevarat. Iar la randul lor, ei sa-si descopere tara in secolul xxi. Nu poate nimeni de acum sa scrie istoria partii de nord a romanismului si sa nu-i bage in seama pe volohi.”

„Suntem romani de la inceputuri, am pazit limba noastra”

Volohii de la poalele Carpatilor Padurosi traiesc la limita saraciei si vorbesc un dialect al limbii romane vechi. Surprinzator, dar si-au pastrat limba si traditiile veacurilor, fara scoala si vreo biserica in sat.
„Isi, tot rumani! Tuturinde(peste tot) ii tot zona de rumani!”, spune localnicul Vasile Lacatus.

Bizar este ca nu vor nici sa auda numele limbii pe care o vorbesc.

„E, graim rumaneste, na cum sa nuuu?!…Am pazit limba nostra…Estem volohi de la inceput, de la mosii si didu(bunici) nostri! Numa isi al fo'(numai asa a fost), n-am plecat arindinea(in alta parte).”

„Ruman ieste? Frate ieste!”

Cea mai batrana din comunitatea de volohi isi aceepta originile cand aude despre ele. E una dintre cea mai pretuite si respectate persoane din comunitate.

„Volohii rumani is. Isi s-o pomenit. Multi o vint de pa Cehuri(Cehia), eram volohi de-acolo. Mama graia cu tata rumaneste. Tata fasea linguri.”

Astazi, din toti volohii, cel mult 100 sunt gramotni(stiu sa scrie si sa citeasca). Multe case nu au nici apa curenta, fantani, lumina. Iar niciodata nu au auzit de telefoane mobile si multi dintre copii nu au auzit vreodata de ciocolata.

Citeste si:

Videoclipul cu Victor Slav și micuța Sofia care i-a emoționat pe internauți

Victor Slav este un om împlinit și asta pentru că este tatăl unui îngeraș! Micuța Sofia nu are cum să nu te cucerească. Este frumoasă, vorbește coerent și, ca orice copil, adoră să se joace și să învețe tot felul de lucruri mai ales de la părinți.

 

Victor și Sofia, exemplu de tată și fiică

Sofia este prea micuță să știe ce s-a întâmplat între părinții ei, așa că Bianca și Victor fac tot posibilul ca fetița lor să nu simtă lipsa niciuna dintre ei, deși ei sunt despărțiți.

Victor a postat weekendul trecut un videoclip emoționant cu fetița sa pe Instagram, iar dialogul tată-fiică i-a emoționat pe internauți. Iată mai jos imaginile care au devenit virale:

„Bravo Victor! Sa te ocupi de micuț a ca de ochii tai din cap; Felicitări Victor ești un tata adevărat as să rămâi dar mama fetiței ai scăpat firul lui Tristan cel care face bani cu cea nu obosește că ține noaptea rușine să-i fie lui brava că a ai fost un bărbat de milioane vă doresc să fiți sănătoși și tu și fetița.

Copiii sunt minunati, iti schimba viata radical.. te face mai responsabil, mai iubitor, un copil este o minune! Ma bucur ca mai exista barbati care isi iubesc copii indiferent de situatiile dintre parinti;. Esti un om deosebit si vei avea o femeie pe masura ta. Stai sa i vezi ce ii va face figurantul ala obosit, superficial , plin de figuri, Biancai. Acusi vine plangand.

Frumosilor!!! O splendoare de fetiță și un adevărat tatic! Pupici!”, sunt câteva din mesajele primite de Victor pe Instagram.

 

loading...