Preot maltratat de familie, enoriasii cer ajutorul autoritatilor. ”Mi-a pus streangul la gat”.

0 41

Imagini socante facute publice ieri (8 iunie, 2018) de o femeie din Pipirig, judetul Neamt, insotite de un apel disperat la autoritati pentru a interveni in cazul unui preot din comuna, maltratat de familie. Imaginile ajunse la cea care le-a facut publice, au fost filmate chiar de fiica preotului, care din declaratiile localnicilor, nu este in gratiile mamei sale si nici ale fratelui ei, cele doua persoane acuzate ca l-ar maltrata pe preotul Ghindaoanu din satul Boboesti. Filmarea a starnit o adevarata revolta printre localnici care incearca sa gaseasca o solutie pentru a-l salva pe preot.

Din ce am reusit sa aflam pana acum, preotul este iesit la pensie de 2 ani si se apropie de varsta de 80 de ani, el fiind foarte apreciat in comunitate. Din imagini reiese ca ar suferi de unele afectiuni medicale si se afla intr-o stare fizica precara, fiind in imposibilitatea de a se apara. Preotul declara ca sotia lui ii doreste moartea, spune ca îl bate ”cam de 35 de ori pe luna” si la un moment dat i s-ar fi pus chiar un streang la gat. Miza ar fi averea acestuia. Pe filmare se vad mai multe rani pe corpul barbatului, iar dintr-o discutie cu preoteasa reiese ca aceasta l-ar fi agresat dar nu chiar asa de rau: ”Ei, l-am prins asa de gat. Ce i-am facut?”, spune femeia. In acest timp, barbatul cere un telefon pentru a suna la 112.

Mesajul celei care a facut publice imaginile:

https://www.facebook.com/dolhascu.ilioaraandreea/videos/pcb.1663011250461767/1663005370462355/?type=3&theater

 

Rog lumea din Pipirig să distribuie mai departe,poate poate ajunge și la urechile autorităților și se autosesizează! Părintele Ghindăoanu din Boboiești este pur și simplu maltratat de cucoana preoteasă și de fiul său! Fiind bătrân și fără putere,aceștia îl jefuiesc de toate bunurile strânse de el de-a lungul vieții,sub pretextul că le donează bisericii,îl lovesc cu brutalitate,îl ștrangulează și cine știe câte altele trăiește bietul părinte! După cum se vede în video,acești oameni vor să-l omoare,să scape de el deoarece îl consideră o pacoste! Nu-mi place să mă bag în astfel de chestii,însă nu mă pot abține,mă gândesc că bietul om poate fi omorât în orice clipă și nimeni nu-l ajută! Fata care filmează este fiica sa,singura care îi este alături! Omul acesta a muncit toată viața pentru familia sa,a ajutat pe toată lumea iar acum poftim răsplată de la cei dragi! Sper ca după această postare lumea și autoritățile îl vor ajuta să scape de acei oameni fără suflet!

loading...