Rugaciunea care te scapa de rele! Este cea mai puternica dintre toate

0 57

Rugaciunea care te scapa de rele! Credinciosii sustin ca rugaciunile rostite dintr-o inima sincera si credinta adevarata se indeplinesc. Ele sunt primite cu bratele deschise de Dumnezeu care iti si raspunde la ele.

Rugaciunea care te scapa de rele! Este una singura, cea mai puternica dintre rugaciuni, care te scapa de rele. Te fereste de blesteme si te ajuta sa iesi din incurcaturi. Se citeste in fiecare seara, la ora 20, perioada in care suntem lipsiti de stres.

Inainte sa o citesti, asigura-te ca nu esti certat cu nimeni, sa nu munciti de sarbatori si sa tineti post. Rugaciunea trebuie spusa cu tot sufletul, nu citita mecanic. La rostirea ei, aprindeti 4 lumanari.

“În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh…
Dezleagă, Doamne, toate vrăjile, farmecele și blestemele cu care m-au legat vrăjmașii mei știuți și neștiuți, dezleagă-le și întru nimica să se prefacă. Cearta, duhurile necurate, pe pustiu să se duca, unde om nu locuiește, și apoi la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine, robul tău (aici, rostești numele tău), apără-mă!

Dezleagă, Doamne, toate vrăjile cu care m-a legat vrăjmașul meu (numele vrăjmașului), dezleagă-le! Dezleagă și întru nimic să se prefacă, alungă duhurile necurate, pe pustiu să se ducă și la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine, robul tău (numele tău), iartă-mă!’

Dezleagă, Doamne, darul de bani, de casă, de îmbrăcăminte, de încălțăminte, darul de Cununie, priceperi ca priceperea de a face bani, de a face curat, memoria, puterea de munci cu pricepere și spor etc. (aici completezi cu tot ce crezi că ți-a fost legat). Amin!”

loading...