Ultima Ora: Liviu Dragnea anunţă încă un protest PSD: ‘Următorul miting va fi un miting uriaş, într-o altă locaţie’

0 77

Liviu Dragnea anunţă că PSD va organiza încă un mare miting, mai mare decât cel din Piaţa Victoriei. Într-un interviu la Antena 3, Dragnea a explicat de ce s-a organizat evenimentul de sâmbătă seara.

„A fost o emoţie puternică în piata. Nu pot sa spun ca a fost o emotie pozitiva. A fost o descarcare a tuturor oamenilor din piata. Am facut mitingul acesta din mai multe motive. Primul motiv este de a protesta puternic impotriva acestui sistem ticalos pe care il gestioneaza o mana de secureisti, care este patronat de Klaus Iohannis, care este unul dintre beneficiarii acestui sistem, prin uneletele pe care le au – sefii parchetelor, ofiteri din servicii, Pahontu si toate portocalele care incep sa iasa la iveala. Un alt motiv a fost faptul ca am fost provocati. Nu te poti astepta ca un partid ca PSD, cel mai mare partid social-democat din Europa, sa-l ameninti, sa il jignesti, sa il insulti si sa te aştepti sa nu reactioneze. Am hotarat sa iesim. Ăsta a fost mitingul mic. Urmatorul miting va fi un miting urias, intr-o alta locatie. pentru ca in Piata Victoriei nu are loc.

Al treilea motiv este de a avertiza societatea. Multi oameni se gandesc ca la ei nu poate ajunge mana acestui stat paralel. Ba da. Si a si ajuns. Doamna Rarinca nu esta lider politic. Pentru a vedea si oamenii de afaceri ca asa nu se mai poate, ca este mult prea mult. Pentru a auzi si toti cei care s-au uitat la televizor despre sumele uriase pe care acest stat le-a cheltuit pe monitorizari, pe filaje, pe ascultari. Am vrut sa aratam si partenerilor straini”, a declarat Dragnea.

 

 

Ponta anunță eșecul mitingul ‘lui Daddy’: Ce va face acum? Îi trimite înapoi acasă pe cei 100 de mii și îi aduce pe 22 iunie să protesteze din nou!?

Fostul președinte al PSD, Victor Ponta, aflat în conflict dur cu urmașul lui la șefia PSD susține că mitingul convocat de partid în Piața Victoriei are un singur scop – presiunea asupra judecătorilor de la Inalta Curte de Casatie și Justitie pentru a-l achita pe Liviu Dragna în Dosarul angajărilor ilegale de la DGASPC Teleorman. Cum completul de judecată a decis amânarea pronunțării verdictului pentru 21 iunie, fostul premier își pune întrebarea dacă ”oamenii aduși cu japca la București” vor fi readuși și pentru posibila prenunțare din 22 iunie.

Imagini pentru ponta

Si ca sa vorbim de lupta impotriva abuzurilor – eu chiar ma lupt cu ele cu armele legii , fara sa imi bat joc de oamenii din PSD si sa ii chem la mitinguri absurde : am castigat corect cazul la ICCJ in fata judecatorilor , il dau in judecata pe procurorul abuziv ca sa fie o lectie pentru cei ca el, votez in Parlament pentru modificarile care au fost facut la Codul de Procedura Penala care aplica si la noi normele europene privind regulile unui proces echitabil ! Fapte concrete – intre timp “ Dragnea Ali Baba” si cei 40 de “baroni hoti” ai lui folosesc oamenii ca sa ii sperie pe judecatori si ca sa negocieze cu Kovesi & Co dosarele lor personale

 

loading...