Un milion de LIKE-uri pentru acest politist! Ce se intampla cand este atacat cu LOPATA de un taran! VIDEO GENIAL

0

Un politist rus da dovada de un profesionalism iesit din comun.

Acesta este calmat sa aplaneze spiritele intr-o confruntare insa este cat pe ce sa fie victima, dupa ce un taran a sarit la bataie cu lopata.

Politistul il imobilizeaza pe acesta dupa o lovitura de genunchi, punandu-i catusele desi putea sa continue sa il loveasca pe barbatul care era facut KO.

 

Citeste si:

Președinta Croației, criticată dur. Ce au scris croații rușinați de gesturile Kolindei Grabar-Kitarovi

kolinda grabar kitarovic

Gesturile de tandrețe pe care le-a avut președinta Croației, Kolinda Grabar-Kitarović, cu jucătorii, antrenorii și chiar președintele francez în finala Cupei Mondiale nu au fost pe placul tuturor.

Presa internațională a numit-o pe Kolinda Grabar-Kitarovi ”adevăratul star al turneului”. Liderul croat, îmbrăcat în tricoul naționalei, s-a bucurat ca un fan adevărat la goluri, a fost surprinsă în ipostaze tandre cu președintele Macrion în loja de pe Stadionul Lujniki iar apoi i-a pupat și îmbrățișat în ploaie atât pe jucătorii croați cât și pe cei francezi.

Cotidianul german Bild a numit-o ”regina finalei” iar presa internațională i-a lăudat gesturile. Acasă, în Croația, atitudinea ei mult prea prietenoasă nu a fost pe placul tuturor.

Cel mai mare taloid din Croația a criticat-o pe Kolinda Grabar-Kitarovi pentru că a promovat la Cupa Mondială din Rusia o imagine fix pe dos față de cea pe care a încercat să o insufle Zlatko Dalic, antrenorul Croației.

Cuvântul de bază al lui Zlatko Dalic pentru acest mondial a fost umilința. Modestia a fost cea care i-a caracterizat pe jucătorii croați. Apoi talentul, sacrificiul, unitatea – au reprezentat țara cu demnitate. Au fost discreți, meticuloși, moderați, fără incidente, fără circ, fără paradă – a scris 24sata.hr.

Toată lumea e de acord că jucătorii au fost adevărații ambasadori ai Croației, ei au atras simpatia întregii lumi prin comportamentul lor. Apoi a venit Kolinda și a stricat to– mai susține tabloidul.

Președinta Croației e practic acuzată că s-a folosit de calificarea în finală pentru a-și face imagine pe spinarea echipei. Kolinda este acuzată ca a exgerat cu gesturile ei, încălcând protocolul, și s-a dat în spectacol, stricând imaginea pe care jucătorii croații au creat-o în Rusia. Un alt gest considerat neadecvat a fost momentul în care Kolinda s-a grăbit să pupe trofeul, ceea ce nici jucătorii croați nu au făcut.

”Prea multă isterie, prea multe lacrimi, prea multe sărutări, prea mulle izbucniri” a concluzionat tabloidul care a amintit și de o reacție a fostului jucător Josko Jelicic care îî condamnă pe politicienii care se folosesc de succesul echipei croate pentru a-și face imagine.” Din cauza lor suntem cea mai săracă țară din Uniunea Europeană” a spus acesta.

Reacția lui Brigitte Macron în timp ce lideri Franței și Croației se îmbrățișează în loja oficială.  Aceasta a început să râdă.

 

Citeste si:

 

Barack Obama, primul discurs important după încheierea mandatului

Barack Obama, primul preşedinte de culoare al Statelor Unite, îi va aduce marţi un omagiu regretatului Nelson Mandela, primul lider de culoare al Africii de Sud, la o sută de ani de la naşterea acestuia

Discursul lui Obama va fi unul din numeroasele evenimente care au loc în Africa de Sud şi în alte părţi ale lumii pentru a marca naşterea acum 100 de ani, la 18 iulie, a lui Mandela, personalitate cunoscută la nivel mondial şi care a petrecut 27 de ani în închisoare pentru lupta împotriva apartheidului în ţara sa.

Mii de persoane sunt aşteptate să asiste la discursul fostului preşedinte american la Johannesburg, intitulat: “Reînnoirea moştenirii lui Mandela şi promovarea cetăţeniei active într-o lume în schimbare”.

Alte personalităţi se vor afla în public: văduva lui Mandela, Graca Machel, preşedintele sud-african Cyril Ramaphosa şi arhiepiscopul Desmond Tutu. Fostul secretar general al ONU Ban Ki-moon şi fostul preşedinte american Jimmy Carter sunt de asemenea aşteptaţi să participe la eveniment.

În 2013, Obama a adus un omagiu emoţionant la funeraliile lui Mandela şi vorbeşte deseori despre influenţa uriaşă pe care Mandela a avut-o asupra sa, mai notează dpa.

“Curajul moral al lui Madiba a fost o sursă de inspiraţie personală pentru mine”, a spus el odată.

Este primul discurs public important al lui Obama de când Donald Trump i-a luat locul în funcţia de preşedinte, însă nu este de aşteptat ca el să îl menţioneze pe controversatul său succesor.

loading...