Un protestatar a venit în Piața Victoriei cu ”Violisa”. Ce spune despre pancarta uriasa cu premierul Dancila

0 31

Protest în Piața Victoriei. ”M-a enervat discursul lui Dragnea”.

protest victoriei

Peste 2.000 de persoane s-au adunat duminică, în Piața Victoriei la protestul ”Țara arde! România nu e de vânzare”.

”M-a enervat mitingul de ieri, mai ales discursul lui Dragnea. Ma enervează că el conduce țara asta”, a spus un manifestant.

Țara arde! România nu e de vânzare!

Gepostet von Privesc.Eu am Sonntag, 10. Juni 2018

Desfășurarea manifestației de duminică:

UPDATE 22:10 Oamenii încep să plece din Piața Victoriei. Peste 2.000 de persoane au participat la protest.

UPDATE 21:40 Peste 100 de persoane au participat, duminică seara, la un protest organizat în faţa sediului Partidului Social Democrat din Iaşi.

Timp de mai bine de o oră şi jumătate, manifestanţii au format un lanţ uman în faţa sediului filialei ieşene a PSD, având drapelul naţional, dar şi steagurile Uniunii Europene, Statelor Unite ale Americii, Alianţei Nord Atlantice.

Protestatarii, de la adulţi, copii, femei, bătrâni au venit cu pancarde cu mesaje precum “Stop. România, SUA şi UE vă impun oprirea modificărilor legilor justiţiei”, “Vă vedem şi de la Iaşi”, “Avertisment! PSD-ALDE luaţi-vă mâinile murdare de pe preşedintele nostru! Nu vă atingeţi de Laura Codruţa Kovesi”, “PSD eşti un gunoi, ca şi electoratul pe care îl ţii în minciună şi teroare pentru a-l manipula”, “Luaţi labele de pe Justiţie! Nu vă atingeţi de Iohannis! Nu vă atingeţi de Kovesi! Iaşul spune stop”.

UPDATE 20:45 Oamenii suflă în vuvuzele şi scandează “PSD, ciuma roşie” şi “Hoţii”, având totodată steaguri, atât tricolorul, cât şi cel al Uniunii Europene, precum şi pancarte cu mesajele “Uniţi salvăm Roşia Montană” şi logo-ul Anului Centenar reinventat sub forma unor cătuşe colorate, “Resetare, nu schimbare”, “Tărinceanu-n puşcărie, Dragnea îţi va fi soţie”, “Ar trebui să-mi scriu licenţa, nu formulare de emigrare” şi “Nu ne scoateţi din sărite, #RoşiaMontană”.

Conform news.ro, cineva a adus şi o pancartă cu opera lui DaVinci, Mona Lisa, dar cu chipul premierului Viorica Dăncilă, cu mesajul “Violisa (operă pamflet, de Liviu Dragnea). Nu ştie nimic. N-a făcut nimic. Nu gândeşte nimic… E pură ca neantul… dar nepreţuită ca PSD-ul”.

loading...