Zece semne că ești o femeie deșteaptă, te duce mintea

0 81

Femeia înțeleaptă este o femeie deșteaptă, răbdătoare și înțeleaptă: iată o exprimare foarte comodă pentru bărbați.

Într-adevărat, de ce să nu lauzi femeia care nu-și arată indispoziția, e întotdeauna blândă, respectuoasă și renunță la prioritățile sale de dragul soțului?

Fericirea pentru ea e succesul soțului, al copiilor, dar al ei personal. Suntem siguri că sacrificarea nu are nimic în comun cu înțelepciunea. Pentru că întâi de toate o femeie înțeleaptă este o femeie mulțumită de sine!

Iată ce alte calități posedă o femeie înțeleaptă:

1. Nu este obsedată de bărbați

Desigur, a avut bărbați în viața ei, îi are și îi va avea. Însă lumea ei nu se învârte în jurul lor. Ea înțelege că o relație cu sexul opus este importantă însă nu este indicatorul fericirii.

Ea are hobby-uri, prieteni și muncă. Ea se respectă și nu crede că unica modalitate de a se afirma ca femeie este să îl aibă pe el alături.

2. Este sinceră cu sine

O femeie înțeleaptă înțelege că adevărul amar este mai bun decât iluziile naive. Din acest motiv nu-și caută justificări banale nici sie, nici bărbatului.

Dacă el nu sună – înseamnă că el nu este interesat. Sfârșit. Punct. Femeia înțeleaptă nu poartă ochelari roz.

3. Nu face drame

Femeia înțeleaptă este sinceră atunci când își exprimă sentimentele. Când se bucură, o face din tot sufletul. Când este tristă, nu ascunde acest lucru. Însă ea nu face drame, mai ales în public. Ea înțelege că dacă suferă alături de un bărbat, înseamnă că acesta nu este bărbatul ei.

4. Este empatică

Simte minciuna și se pricepe la oameni, din acest motiv este greu să o minți. Este deschisă și e gata să-ți ofere ajutorul în situațiile complicate.

Nu e invidioasă și e gata să împărtășească cu tine bucuria ta. Cu ea e ușor să comunici și să prietenești.

5. Și-a găsit propriul stil

Ea nu se lasă purtată de valuri și de tendințe. Și-a găsit de mult timp propriul stil. Experimentele nebune nu sunt pentru ea, pentru că știe de ce are nevoie. Femeia înțeleaptă înțelege că nu poate fi pe placul oricui și nici nu încearcă să fie.

6. Este principială

Viața a învățat că uneori trebuie să accepte compromisurile și să cedeze. Însă sunt unele situații în care pentru nimic în lume nu-și va schimba poziția. Și atunci nu o vei putea nici cumpăra, nici convinge și nici speria.

Asta nu înseamnă că este întotdeauna atât de încăpățânată. Părerea ei se poate schimba odată cu trecerea timpului, însă singură va decide cum să trăiască și niciun reproș sau amenințare nu o va schimba.

7. Știe să ierte

Femeia înțeleaptă înțelege că oameni ideali nu există. Fiecare poate greși, din acest motiv, ea ar putea ierta și nu îți va aminti niciodată de greșeala comisă.

8. Trăiește în prezent

Femeia înțeleaptă aduce cu ea din trecut doar experiența. Nu se torturează cu tot felul de dialoguri imaginare și gânduri cu „ce ar fi fost dacă…” Ea înțelege că doar cel care trăiește în prezent niciodată nu va regreta trecutul.

9. Trăiește în armonie cu sine

Această femeie își acceptă corpul și și-l ascultă. Ea nu va petrece în club până dimineața dacă va înțelege că trebuie să ajungă la muncă. Ea își iubește corpul și nu va permite nimănui să-i dicteze cum trebuie să arate.

10. Rămâne femeie

Indiferent de toată experiența sa și de înțelepciunea căpătată, ea rămâne femeie. Îi plac florile, discuțiile cu prietenele și alte mici bucurii ale vieții.

Nu îi este rușine să plângă la un film romantic, să se bucure de lucrurile mici și să iubească femeia care este. Ea rămâne întotdeauna ea și din acest motiv este minunată la orice vârstă!

Să fii o femeie înțeleaptă nu înseamnă să te aliniezi la anumite standarde impuse de societate. Fiecare are drumul său și scopurile sale în viață.

Este foarte important să te accepți așa cum ești. Pentru că doar așa te vei găsi și te vei iubi, iar în viața ta nu va fi invidie, îndoieli și dezamăgiri.

Citeste si:

Eliberarea puiului de vidră în natură

Eliberează un pui şi îl lasă singur pe plajă. Acum priviţi cine apare din partea stângă a ecranului…

ZooToby este un puiuţ de vidră foarte simpatic care prin drăgălăşenia sa a reuşit să topească inimile tuturor celor care i-au purtat de grijă. Acum el se află într-o stare foarte bună, însă în trecut, încă de la venirea sa pe lume, s-a confruntat cu nenumărate probleme care îl făceau să fie neajutorat. Aceasta este povestea sa…

Acest pui de vidră a fost abandonat de către familia sa într-un colţ de pădure din Singapore, locul unde a venit pe lume. În timp ce încerca din răsputeri să îşi găsească părinţii şi frăţiorii, acest micuţ a alunecat şi avut ghinionul de a cădea într-un canal de colectare a apei. ZooToby s-a chinuit din răsputeri să se menţină la suprafaţă pentru a supravieţui.

Norocul a venit de unde se aştepta mai puţin.

Patrick Ng, un pensionar care locuieşte în acea zonă a zărit puiul de vidră, l-a scos din apă şi l-a eliberat în pădure. Îngrijorat însă de soarta micuţului, el a anunţat voluntarii unei organizaţii care se ocupă de supravegherea acestei specii. Aceştia au răspuns prompt apelului său şi au venit la faţa locului pentru a vedea ce se poate face.

După ce a fost urmărit îndeaproape timp de 10 ore, voluntarii şi-au pierdut orice speranţă că familia sa va veni să îl recupereze. ZooToby a fost apoi transportat la centrul asociaţiei WRS pentru a fi îngrijit de o echipă de medici veterinari.

Timp de câteva zile puiul de vidră a fost hrănit cu regularitate, i s-au făcut injecţii cu vitamina B şi a fost deparazitat. După multiple încercări de a plasa puiul în locuri în care ar putea fi observat cu uşurinţă de semenii săi, a fost găsită ocazia perfectă. Când a fost zărit de membrii familiei sale, puiul a fost recuperat în grabă şi şi-a reluat viaţa de acolo de unde rămăsese în momentul în care se trezise de unul singur. Aceste animăluţe sunt adorabile!

loading...